lechenie-prysch Een nieuwe revolutionaire methode voor het behandelen van acne! Krachtige diodelaser en  daarna IPL laser met speciale programma “ACNE” elimineert acne zonder enige problemen! Veilig en pijnloos! Acne verdwijnt na 2 -3 behandelingen. Alle verzekeraars vergoed!  

Door de ontstekingsremmende, oedeem-verminderende en immuun-stimulerende werking van lasertherapie is deze bijzonder geschikt voor de behandeling van jeugdpuistjes en acne. 

Jeugdpuistjes en acne ontstaan op de jonge huid door overproductie van zweet- en talgklieren, het dichtzitten van deze klieren met als gevolg proliferatie van pathogene microflora op de huid van gezicht en lichaam.

Laserlicht in combinatie met een speciale antibacteriële middelen, dringt diep in de gezichtshuid door en werkt daar ontstekings- en oedeemremmend, versterkt de bloedcirculatie van alle lagen van de huid (zelfs de diepste), stimuleert afvoer van vet en overtollig vocht uit het verstopte gebied en verbetert de algemene toestand van de huid. Een verbeterd metabolisme in de cellen van de huid, de activatie van intracellulaire reacties, verhoogde enzymwerking en ionen transport in de cellen normaliseert de productie van zweet- en talgklieren en voorkomt het ontstaan van nieuwe puistjes.maxresdefault

De immuunstimulerende werking van lasertherapie verbetert de algemene conditie van de huid en maakt de huid minder gevoelig voor de micro-organismen waarmee zij in aanraking komt. Puistjes en acne verdwijnen praktisch helemaal en blijven met de juiste verdere verzorging van de huid voorgoed weg na 2 tot 3 weken behandeling.
Microdermabrasie werkt ook bijzonder goed in behandeling van jeugdpuisten en acne in combinatie met lasertherapie. Microdermabrasie maakt de huid schoon, opend diepe porien en verwijderd overtollig vet van de zweet en talgklieren van gezicht, wat onzettend belangrijk is in de behandeling van acne. Daarna komt een lasertherapie behandeling van acne , welke in combinatie met een speciale antibacteriële gel en microdermabrasie zorgen voor een ontvettende, ontstekingsremmende, oedeem verminderen en immuunstimulerende werking op de huid , wat tot resultaat heeft een totale acne verwijdering.

Behandeling acne

In het begin van behandeling van acne wordt er ook een speciale  antibacteriële  middelen gebruikt. Met behulp daarvan verwijderen wij de oude gestorven huidcellen aan de oppervlakte van de huid , dichte poriën worden geopend en schoongemaakt en het overtollige vet wordt naar buiten afgevoerd. Dit is belangrijk, omdat overtollige vet een bron is voor vermenigvuldiging van bacteriën en het ontstaan voor nieuwe acne.

Daarna begint de therapeut rechtstreeks de behandeling tegen acne met behulp van lasertherapie. Daardoor neemt de arts de uiteinden van de infrarood impuls  laser en behandelt ze alle zones van gezicht waar de acne zich bevind. De patient voelt absoluut geen pijn of onprettige gevoel, alleen een lichte aanraking. Vervolgens gebruikt de arts voor de behandeling een IPL laser met een speciale programma “ACNE”. Na het eind van lasertherapie word nog een keer er een genezende ontstekingsremmende middel aangevoerd, die een aanvullende effect geeft in behandeling van acne.

Een behandeling van de jeugdpuisten en acne met behulp van lasertherapie duurt ongeveer 40 min.

Prijs:  €.45,- per behandeling.3232

Attentie! Omdat U wordt behandeld door een gediplomeerde lasertherapeut en natuurgeneeskundige therapeut, zal U het geld terug krijgen van de verzekering. Alternatieve geneeskunde is een aanvullende deel van u zorgverzekeringspakket en heeft daarom dus geen eigen risico. Eigen risico komt alleen voor in de basis deel van u verzekering.  

Dit wordt vergoed door de verzekering! Deel in U zorgverzekering pakket “alternatieve geneeskunde “.